DEURSLOTEN EN DEURBEVEILIGING

Hoe bepaal je de juiste deursloten? Kan één sleutel voor al de deursloten? Moet de stijl opgeofferd worden voor de veiligheid?

deursloten

Of u nu om het vervangen van slechts  één deurslot of om de deursloten van geheel uw huis gaat, Inbraaksafe weet samen met jou het juiste slot te kiezen, voor woning, appartement of handelspand. Dit zonder compromissen, uitmuntende kwaliteit qua producten, materialen en plaatsing voor uw deurbeveiliging.

 

Selectie van deurbeveiliging

  • Hoe en waar deursloten gebruiken is de eerste stap in deurbeveiliging
  • De beveiligingsgraad en nood bepalen voor elke deur
  • Voor buitendeuren, voordeur, achterdeur en eventuele garagedeur, deursloten met nachtslot en extra beveiliging zoals aangepaste veiligheidsbeslagen en sluitplaten uitkiezen

 

SKG goedgekeurde deursloten

SKG maakt gebruik van een “sterrensysteem“, een garantie voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

deursloten

Enkele minuten inbraakvertraging lijkt misschien weinig, maar dat is het echter niet. De praktijk bewijst dat de inbreker heel snel zal besluiten een makkelijker doel te zoeken als er SKG-producten zijn toegepast!

 

Vorm en functie van deursloten

Deurbeslag met een “statement” voor de deuren van uw huis; gekoppeld aan een hoge beveiligingsgraad om de veiligheid van uw woning te versterken.

 

Een goed slot en een meerpuntsluiting (waarbij het slot niet op één maar wel op meerdere punten een verbinding maakt) vormen een betere bescherming dan het eenvoudige slot.

 

Inbraaksafe biedt een breed scala huisbeveiliging en deurslot-opties, van eenvoudige tot meer geavanceerde deursloten, in verschillende kleuren, vormen en hoogwaardige materialen. Inbraaksafe, efficiënt en up-to-date in de laatste technologieën en productontwikkelingen.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een GRATIS beveiligingsstudie van uw woning waar een van onze beveiligingsadviseurs samen met U de zwakke schakels in uw huis bepaald, zodoende U inbrekers geen kans laat uw eigendom te betreden.

 

Bekijk hieronder onze video over de plaatsing van deursloten en deurbeveiliging door Inbraaksafe.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0800 12 0 12
Of mail ons via info@inbraaksafe.be

Copyright © 2014-15 Inbraaksafe BVBA
Inbraaksafe® is een geregistreerd merk