Technische beveiliging tegen inbraak

technische inbraakbeveiliging als preventie tegen inbraak
Technische inbraakbeveiliging , ook wel mechanische beveiliging, bouwkundige beveiliging of fysische beveiliging genoemd, draait om inbraakpreventie, het buiten houden van inbrekers.

Bij Inbraaksafe gebeurt dit door het toevoegen van extra sloten op alle inbraak-gevoelige en zwakke punten van de woning.
Hiermee bedoelen we vooral ramen en deuren, maar in praktijk wordt elke gevelopening bekeken en hebben we voor alles een technische oplossing. Zo hebt u meer dan 95% minder kans op een inbraak, en blijft het bij een inbraakpoging.

Als je een woning mechanisch wil beveiligen is het belangrijk om meteen te beseffen dat:
50% van de technische beveiliging afhangt van het gebruik van de juiste en sterkste beveiligingsproducten.
De andere 50% wordt bepaald door de juiste en correcte manier van plaatsing.

De norm die vandaag in België wordt gehanteerd is de zogenaamde 3 minuten regel waarbij de inbreker binnen de 3 minuten tracht de woning te betreden waarbij hij gebruikt maakt van een schroevendraaier, koevoet, tang of wig en dit bijna altijd  zonder lawaai te maken.

Weet ook dat bij een inbraak, een alarm eigenlijk een inbraakopvolger is en een extra toegevoegde waarde kan zijn als de woning eerst goed technisch beveiligd is. (cfr. OFEM-Theorie)

Na de installatie van de mechanische beveiliging ofwel technische beveiliging door Inbraaksafe is uw woning of appartement niet meer ‘de zwakke schakel’ in uw straat of wijk.

INBRAAKSAFE UW SPECIALIST IN MECHANISCHE BEVEILIGING

Hulp nodig?

Hulp nodig?

We helpen u asap verder via 0477/541412 (Wilfried)
Of mail ons via inbraaksafe@gmail.com 

Copyright © 2014-15 Inbraaksafe BV
Inbraaksafe® is een geregistreerd merk