VEILIGHEIDSCILINDERS

Welke veiligheidscilinder is voor u de beste? Welke hebt u eigenlijk nodig?
Er zijn namelijk meer dan 550 soorten/merken/sterktes qua veiligheidscilinders, en er zijn een 9-tal manier om uw cilinder te openen zoals een slotenmaker.
En als een slotenmaker uw deur kan openen..............kan een inbreker dit ook....
Inbraaksafe bekijkt uw deur(en), maar houdt natuurlijk ook rekening met het kostenplaatje. Wij bepalen uw budget niet!
Daarom stellen wij enkel veiligheidscilinders voor met de HOOGSTE veiligheid voor uw deur(en). (sterk, sterker, sterkst)
Deuren??? Ja, inbrekers zoeken steeds een zwakke schakel, en natuurlijk bekijken we daarom om eventueel uw voordeur, achterdeur, zijdeur, of zelf garagepoort met dezelfde sleutel te kunnen openen. Tot zelfs stevigste hangsloten (voor bijvoorbeeld een schuur, tuinhuis, etc...).
 

Een veiligheidscilinder heeft meerdere sluitsystemen om te voorkomen dat deze kan geopend worden met PICKING-tools of een klopsleutel. Het uitboren van veiligheidscilinders is tot 99% onmogelijk door de bescherming van stalen pinnen in de cilinders, daar waar er in een gewone veiligheidscilinder messing (koperen) pinnen zitten. Veiligheidscilinders met eigendomscertificaat geven een grote bescherming tegen ongecontroleerd kopiëren van sleutels. Toch is dit echter bij de meeste veiligheidscilinders nog altijd mogelijk. De oplossing hiervoor legt onze preventieadviseur bij u ter plaatse daarom uitvoerig uit. Als U plant te investeren in een veiligheidscilinder, is het natuurlijk aan te raden ook te investeren in veiligheidsbeslag dat uw cilinder nog extra beschermt. Dit verhoogt de inbraak-weerstand met een veelvoud!

DOM Diamant DD21 of SD21 of MSD21| Onvergankelijke kwaliteit voor ALTIJD

Kwaliteit die staat | Hoogwaardige veiligheidstechnologie

Het systeem DOM diamant overtuigt met zijn extreme prestatiewaarden. Hier ervaart u de hoogwaardigheid van een nieuwe generatie veiligheidscilinders – made by DOM. Het systeem diamant beantwoordt aan de hoogste eisen met betrekking tot bescherming en sluitcomfort. Dit wordt mogelijk gemaakt door een stalen sluitwerk met 21 roterende stalen schijven. Tot in het kleinste detail staat elk onafhankelijk van elkaar werkende segment – van het materiaal tot en met het sluitmechanisme - hier voor een compromisloze kwaliteit.

 
Buiten deze Rolls-Royce der cilinders kunnen wij u natuurlijk ook andere mogelijkheden laten zien in de categorie "Hoogste Veiligheid".
Hulp nodig?

Hulp nodig?

We helpen u asap verder via 0477/541412 (Wilfried)
Of mail ons via inbraaksafe@gmail.com 

Copyright © 2014-15 Inbraaksafe BV
Inbraaksafe® is een geregistreerd merk