De diefstalpreventieadviseur. Wie is hij? Wat doet hij?

In België zijn er ongeveer 7 inbraken per uur!

Hiervan wilt U natuurlijk bespaard blijven. Dit kan door de nodige preventiemaatregelen te nemen.
De diefstalpreventieadviseur is hierbij de meest geschikte persoon om U te begeleiden.

Een diefstalpreventieadviseur geeft gratis veiligheidsadvies tegen inbraak.

Het is een ervaren specialist in inbraakbeveiliging en preventie.
Hij komt gratis bij U thuis om de zwakke punten in verband met de beveiliging van uw woning te analyseren en geeft U aanbevelingen om de risico’s op inbraak te verminderen.

 

Beroep doen op een diefstalpreventieadviseur

U vindt diefstalpreventieadviseurs bij uw gemeente of politiezone, dit zijn doorgaans specifiek opgeleide mensen voor dit thema.
U kan echter ook beroep doen op diefstalpreventieadviseurs zoals diegene van Inbraaksafe, eveneens gekwalificeerde en uiterst ervaren mensen die U tijdens een gratis beveiligingsstudie van uw eigendom meteen een gepaste oplossing bij elke zwakke schakel kunnen voorstellen, en U met zowel raad en daad kunnen bijstaan om zodoende U en uw gezin te beschermen tegen ongewenste indringers.

 

De taak van een diefstalpreventieadviseur

De diefstalpreventieadviseur van Inbraaksafe zal samen met U de woning grondig bestuderen, en zal elke gevelopening of mogelijke toegang tot de woning bekijken en beoordelen. Mochten bepaalde punten een risico vormen, krijgt U meteen uitleg, advies en een gepaste oplossing om mogelijk indringen uit te sluiten.

Naast de specifieke inbraakpreventie tips voor uw woning, die de diefstalpreventieadviseur met U zal bespreken, kan hij U eveneens aanraden om mechanische preventiemaatregelen te nemen. Het komt erop aan je deuren te beveiligen met onder andere een meerpuntsluiting, een veiligheidscilinder of een rozet. Ramen kan je beveiligen met raamkrukken, opzetsloten of veiligheidsfolie voor glas. Voor elk type woning zijn er aangepaste en geschikte beveiligingsproducten die met U zullen besproken worden indien van toepassing. Buiten het feit dat U een volledige analyse van uw woning aangeboden zal krijgen zal U zelf na afloop meer bewust geworden zijn van eventuele gevaren en hoe U deze kan oplossen – Kennis is macht !

Vrijblijvende gratis inbraakpreventie tips

De diefstalpreventieadviseur stelt vervolgens een veiligheidsdiagnostiek op en geeft U aanbevelingen. Deze zijn natuurlijk vrijblijvend. U beslist zelf of- en welke maatregelen U eventueel wenst toe te passen. U krijgt indien gewenst eveneens een offerte aangeboden die net zoals de beveiligingsstudie, volledig gratis en zonder verdere verplichting aangeboden wordt.

Wenst u informatie of een persoonlijk advies over het optimaal beveiligen van uw woning door één van onze diefstalpreventieadviseurs?


Voor bijscholing van preventieadviseurs van politie, kan u ook bij ons terecht. Zie foto's

Hulp nodig?

Hulp nodig?

We helpen u asap verder via 0477/261964 (Stefan)
Of mail ons via inbraaksafe@gmail.com 

Copyright © 2014-15 Inbraaksafe BV
Inbraaksafe® is een geregistreerd merk