Explosiewerende Folie

explosiewerende folie
De zwakste plek van een gebouw bij een explosie is vrijwel altijd het glas. Bij grote druk van buitenaf is de beglazing dan ook het meest kwetsbaar.
Onderzoek heeft uitgewezen dat glasscherven de oorzaak zijn voor 80% procent van het zeer ernstige of zelfs dodelijk letsel bij explosies.

Explosiewerende of bomwerende folie werd ontwikkeld om glas te beschermen bij aanslagen met bijvoorbeeld explosieven.
Het biedt uiteraard tegelijkertijd ook weerstand tegen voorwerpen die tegen het glas worden geworpen of worden gebruikt om het glas te breken.
Explosiewerende folie is een zeer flexibele, 5-laags beveiligings folie met impact en explosie werende eigenschappen en is ontworpen om de maximale oppervlakte druk tijdens een schokgolf op te vangen en wordt aan de binnenkant van het venster aangebracht wat zorgt voor een uitstekende hechting.
Het materiaal is krasvast, ongevoelig voor UV-straling, en houdt zelfs vlammen tegen. Ondanks al deze mechanische eigenschappen is de explosiewerende folie goed doorzichtig en gemakkelijk te reinigen.

Door de grote verschillen in sterkte en merken van veiligheidsfolie, werkt Inbraaksafe enkel met Haverkamp®-Folie. Eén van de meest resistente beveiligingsfolies ter wereld - bewezen met meerdere testcertificaten. (Het betreft hier dus een hogere prijsklasse.)

Hulp nodig?

Hulp nodig?

We helpen u asap verder via 0477/541412 (Wilfried)
Of mail ons via inbraaksafe@gmail.com 

Copyright © 2014-15 Inbraaksafe BV
Inbraaksafe® is een geregistreerd merk